Pemasangan Seluruh Negara Semudah ABC. Agen berpengalaman lebih 4tahun dengan Lebih 500++ Customer

firdaus mazlan

coway health planner

Assalamualaikum dan selamat sejahtera, nama saya adalah Firdaus pemilik kepada laman web CowayBestSeller.com ini

Dengan pengalaman hampir 4 tahun mengendalikan ratusan pelanggan Coway yang membuat pemasangan bersama saya , komitmen saya adalah memastikan setiap pemasangan yang di buat berjalan lancar & segera.

Yang penting, anda bukan sahaja dapat diskaun dengan saya, pemasangan pun segera!

Jaminan Servis Bersama Saya

Pemasangan Segera

Sebagai ejen sepenuh masa selama 5 tahun, saya mengabdikan masa saya demi memastikan pemasangan yang dipesan sangat cepat diuruskan.Kalau boleh hari ni order esok pasang!

Info Lengkap

Jangan risau mendapat info yang tak lengkap sebelum buat pemasangan, saya akan pastikan anda jelas dengan setiap butiran produk!

Diskaun RM200

Bersama saya, caj pemasangan (RM200) yang dikenakan kepada semua pelanggan Coway bagi setiap pemasangan, saya beri diskaun. Takperlu bayar

Servis Tip Top

Anda nak pasang di mana? Sabah, Sarawak? Saya akan pastikan pemasangan anda dilaksanakan walau di ceruk mana pun dengan layanan terbaik

100% Tanpa Kos Tambahan

Filter

Setiap filter di dalam Coway ditukar & dicuci percuma, oleh Cody yang ditugaskan khusus untuk anda.

Alat Ganti

Sekiranya terdapat alat ganti yang memerlukan gantian, Coway akan menggantikan tanpa kos buat anda.

Penyelenggaraan

Sekiranya produk anda memerlukan “repairing & maintenance”, kami membaiki apa jua masalah produk anda tanpa caj.

Coway Lady

Setiap pengguna di “hadiah” kan seorang Coway Lady yang bertugas khusus terhadap segala servis produk anda setiap 2 bulan.

Pemasangan Semula

Pemindahan rumah anda memerlukan pemasangan semula Coway? Hubungi kami agar pemasangan semula dapat dilakukan secara percuma.

Waranti

Produk yang mengalami kerosakan sehingga tak dapat dibaiki, diganti dengan yang baru oleh pihak Coway.

Senarai Harga Produk Coway

Ferry

RM66 Sebulan

Tiada air panas & sejuk, sangat sesuai kalau anda cuma perlukan air suhu biasa sahaja untuk kegunaan harian

Mate

RM65 Sebulan

Sesuai untuk keluarga kecil (2-3 orang) yang perlukan 1 suhu air untuk kegunaan harian

Kecil

RM115 Sebulan

Dilengkapi air pilihan suhu & mendapat anugerah kerana cirinya yang sleek dan anggun , sesuai untuk dapur moden

Villaem 2

RM120 Sebulan

Mempunyai 4 suhu dgn kapasiti tangki 11.3 liter & ada booster pump. Rumah tekanan air rendah? Takde masalah!

Ombak

RM140 Sebulan

Pilihan suhu air paling banyak  iaitu 50 tetapan suhu secara digital. Nak air apa? Setting sahaja di skrin & boleh minum

Inception

RM184 Sebulan

Terdapat pilihan air alkali & air mineral, macam beli 2 penapis air sekaligus untuk letak rumah anda

Core

RM132 Sebulan

Dengan tangki sebesar 22.3 liter, pilihan terbaik untuk rumah dan pejabat yang mempunyai penghuni melebihi 10 orang.

Harry

RM113 Sebulan

Harry memiliki tapisan air bermineral, disekalikan booster pump didalamnya sesuai untuk rumah bertekanan air rendah

COWAY PRIME SERIES

Lena seperti raja di malam hari dengan tilam premium disertakan servis percuma sehingga 5 tahun.

King Size

Mattress Only
RM 159
Sebulan
  • Percuma Servis 5 Tahun
  • Tunai RM6380

King Size

With Bedframe
RM 189
Sebulan
  • Percuma Servis 5 tahun
  • Tunai RM8700
Popular

Queen Size

With Bedframe
RM 169
Sebulan
  • Percuma Servis 5 Tahun
  • Tunai RM7480

Queen Size

Mattress Only
RM 139
Sebulan
  • Percuma Servis 5 Tahun
  • Tunai RM5780

Nak Beli Sewa Ke Tunai?

Sewa Beli

Kos Permulaan Rendah
Bulanan serendah rm66
  • Harga All In (servis,filter,waranti) untuk 5 tahun
  • Produk Disewa Sebelum Jadi Hak Milik
  • Tempoh Fleksibel (Minimum 3 tahun)
  • Kos Permulaan Rendah
  • Pemasangan Percuma
Popular

Belian Tunai

Kos Permulaan Tinggi
Sedebuk sekali bayar
  • Harga All In (servis,filter,waranti) untuk 1 tahun
  • Servis perlu Diperbaharui Secara Tahunan
  • Lebih Jimat Dalam Tempoh 5 Tahun
  • Produk Terus Jadi Hak Milik
  • Pemasangan percuma