Buat RM19, 964.04 & Beli Rumah Baru Sebagai Ejen Produk, Lelaki Ini Dedah Lubuk Barang Mudah Jual Komisyen Tinggi

Nota : Artikel ini ditulis oleh Firdaus, Sales Manager Coway berpengalaman 5 tahun mendidik ratusan ejen Coway konsisten jana RM10K sebulan 😊

Kalau anda meniaga online – masalah paling biasa anda alami pastinya untung ciput.

Kalau jadi dropship pun, untung cuma RM10-20 satu jualan.

Dalam artikel ini, saya akan kongsikan 1 produk keperluan yang mudah terjual, dengan komisyen lumayan iaitu RM300-RM700 setiap sales.

Produk Apa Yang Komisyen Besar Sangat Ni?

Produk dengan komisyen sangat lumayan ini adalah produk penapis air & udara Coway – sebab setiap kali anda jual – anda akan dapat 4 jenis komisyen

+ Basic Komisyen
+ Bonus Komisyen
+ Bonus Unit (RM800-2500)
+ Bonus Weekly Sales (RM500-2500)

Contoh Komisyen Produk Coway
(Tak Termasuk Bonus Unit & Weekly Sales)

Di bawah ini adalah contoh komisyen yang anda akan dapat.

Katakan anda jual Villaem (RM120 sebulan)

Customer bayar pada anda RM120 (bayaran bulan pertama), tapi komisyen yang anda dapat RM450!

Dengan Coway ni, kalau anda nak gaji RM3000++, anda cuma perlu jual 5 unit produk.

Jual 5 unit produk yang komisyen RM400 setiap satu, jual 5 unit dah dapat RM2000.

Lagi RM1000 Coway akan beri sebagai Perfomance Allowance menjadikan total komisyen anda RM3000!

Senang Tak Nak Jual Coway Ni?

Sebagai ejen baru, anda boleh sasarkan untuk capai 3 sales terlebih dahulu untuk capai komisyen RM2000++ pertaman anda.

Kemudian cuma tambah lagi 2 unit jualan untuk capai komisyen RM3000++

Kalau anda dah biasa menjual sebelum ini, target pada 3 orang ini je dulu.

+ Jual pada customer lama
+ Jual pada jiran
+ Jual pada sedara mara.

Tak Ada Pengalaman Menjual?

Sebagai ejen baru, anda akan diajarkan cara yang betul untuk menjual. sama ada secara online atau offline.

Online – group, Fb Ads, Fb profile
Offline – flyers, booth, face to face

Ejen yang mendaftar akan diberikan step-by-step untuk capai atleast 5 unit pertama dulu, kemudian biasanya ejen akan mahir untuk buat sales.

Komisyen Coway Untuk Beli Rumah & Kereta?

Antara kelebihan besar sebagai ejen Coway, selain komisyen yang lumayan, anda akan mendapat penyata komisyen setiap bulanΒ  – sama macam payslip.

Komisyen masuk secara konsisten setiap bulan setiap 20hb.

Selesai 6 bulan anda cantikkan profil kewangan anda dengan Coway,Β 

Anda dah boleh beli rumah dan kereta dengan income Coway anda.

Di bawah ini adalah pencapaian & Komisyen ejen Coway.Β 

Work Smart - Jual Sikit Komisyen Banyak

Sama seperti anda juga, mereka yang mendaftar sebagai ejen Coway biasanya akan mempunyai keraguan.

Katakan anda hari ini cuma mendaftar sebagai ejen dropship, yang mana untung pun kecil, nak jual pun lebih senang dari Coway.

RM20 untung 1 sales

Anda nak untung bersih RM3000 sebulan, perlukan untuk capai 150 sales sebulan!

Dari anda fokus masa dan usaha anda menjual 150 unit sebulan tu, lebih baik fokus untuk dapat 10 sales Coway sebulan.

Gaji anda dah RM6K lebih!

Program Bimbingan Gaji RM5K - Buat Anda Yang Memerlukan

Artikel perkongsian ditulis oleh saya, antara sebabnya saya sendiri pernah mengalami kesulitan hidup – bersungguh nak tambah pendapatan, tersekat dengan modal perniagaan yang tinggi.

Sama ada anda perlu income tambahan, anda terkesan dengan ekonomi sekarang, atau anda cuma nak bantu suami.

Saya merancang untuk bantu anda sehingga anda sendiri merasa nikmatnya ada pendapatan RM5000 masuk ke dalam akaun bank anda.

Diwaktu saya sendiri mengalami kesukaran, merasai RM5000++ masuk ke dalam akaun hasil dari Coway.

Kemudian digunakan untuk beri makan anak, beri pada ibu, itu lah kegembiraan terbesar dalam hidup saya 😊

Saya boleh bantu anda, anda cuma perlu membantu diri sendiri terlebih dahulu.

Klik link di bawah untuk mulakan langkah anda 😊

Sertai Bimbingan Komisyen RM5K